اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
خانه » استفتائات » احکام طهارت » پختن خرما و کشمش در غذا

پختن خرما و کشمش در غذا

بسم الله الرحمن الرحیم

حضرت آیت الله دیباجی اصفهانی

سلام علیکم

ما در مناطق جنوب بیشتر از خرما و کشمش استفاده می‌کنیم. گاهی غذایی درست می‌کنیم که خرما یا کشمش در غذا جوش می‌آید. آیا خوردن آن پاک و حلال است یا نجس و حرام است؟

پاسخ معظم له:

بإسمه تعالی

بعدالتحیه و السلام

سرخ کردن خرما و مویز و کشمش و دم کردن آنها در برنج و امثال آن، مانعی ندارد و خوردن آنها حلال است. ولی اگر آب خرما، مویز و کشمش بجوش آید و معلوم شود که مست کننده است، خوردن آنها حرام است.

 والله العالم 

بازدیدها: ۰

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*